Werkzaamheden

Aanleg en onderhoud:

Onkruid wieden, gras maaien, bomen snoeien, sommige tuinliefhebbers kunnen er uren zoet mee zijn. Heeft u echter niet zulke groene vingers of ontbreekt het u gewoon aan tijd? Dan doet De Mooij Hoveniers dit graag voor u.

En wellicht wilt u weleens heel iets anders met uw tuin. Heeft u al een nieuwe tuin in gedachten? Dan legt De Mooij Hoveniers die graag voor u aan. En weet u nog niet goed hoe uw tuin eruit moet komen te zien of wat er mogelijk is? Dan maken wij – eventueel in samenwerking met een tuinontwerper – een plan op basis van uw wensen.


Inrichting:

De beplanting en bestrating in uw tuin zijn op orde, maar toch mist u iets. Een mooie tuinset, wat plantenpotten en decoratie maken uw tuin helemaal af. Laat De Mooij Hoveniers u adviseren over de inrichting van uw tuin. Dit kunnen standaard tuinsets, plantenbakken of loungebanken zijn, maar ook op maat gemaakte meubels en ornamenten, spiegels of wanddecoratie. Sfeerverlichting, kaarsen en vuurkorven zorgen ervoor dat u op mooie zomeravonden lang van uw tuin kunt genieten.

tuininrichting